Select Page

Симон Шемов / Simon Šemov
Самостојна изложба на слики и промоција на библиофилското издание „Медиум-целулоза”
Пригодна реч: проф д-р Иван Џепароски

Мултимедијален центар Матица Ексклузив, Скопје
Отворање: 20 март 2013, 19:00 ч.

 

Покана: JPG mk