Select Page

Симболични предели
Критички осврт (кон изложбата на Димче Николов, МСУ, Скопје, април – мај 1981)
Автор: Паскал Гилевски

Објавен во Вечер, Скопје
14.05.1981

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата