Select Page

Симбиоза на сликарството и скулптурата
Осврт кон Третото биенале на младите во МСУ Скопје

Автор: Владимир Величковски

 

Објавен во Лик (Нова Македонија), Скопје

25.09.1991

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)