Select Page

СИАБ – контакт со светот

Интервју со Симон Шемов

Разговарала: Маја Чанкуловска

Објавено во Студентски збор, Скопје

26.04.2000

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)