Select Page

Се што сакавте да знаете за стрипот, а…
Осврт (кон книгата „Стрип – запис со човечки лик” на Томислав Османли)

Автор: Ѕвездан Георгиевски

Објавен во Утрински весник

02.04.2003

 

Осврт: PDF mk