Select Page

Се мери ли времето?
Напис
Автор: Ивана Тасев; изјави: Мелентие Пандиловски, Ли Кокс, Кевин Хендерсон

Објавен во Македонија денес, Скопје
13.12.2000

 

Напис: PDF mk