Select Page

Сергеј
Самостојна изложба

Сергеј Андреевски

Текст: Невена Витошевиќ

Уметничка галерија Амадеус, Скопје
Мај 1986

 

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)