Select Page

Семоќта на духот
Осврт (кон изложбата на Никола Мартиноски, Уметничка галерија, Скопје, 1993)
Автор: не е наведен

Објавен во Пулс, Скопје
11.02.1993

 

Осврт: PDF mk