Select Page

Секој на своја страна
Осврт (кон изложбата „Современа македонска скулптура – млада генерација“, МСУ Скопје, февруари – март 1967)
Автор: Паскал Гилевски

Објавено во печатените медиуми, Скопје
1967

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата