Select Page

Секојдневието што го опкружува
Напис

Автор: Ивана Тасев
Изјави: Роберт Јанкулоски

Објавен во Македонија денес, Скопје
18.03.1999

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)