Select Page

Секогаш достојно застапен
Напис

Автор: Ј(асна) Ф(ранговска)
Изјави: Борис Петковски

Објавен во Македонија денес, Скопје

15.11.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)