Select Page

Секогаш будни
Осврт кон изложбата „Не затворај ги очите” на Дијана Томиќ-Радевска, Елизабета Аврамовска и Вана Урошевиќ
Автор: Катерина Богоева

Објавен на utrinski.com.mk
13.03.2012

 

Осврт: PDF mk