Select Page

Свечено предадени наградите „11 Октомври“
Напис
Автор: Ѓ. П.

Објавен во Нова Македонија, Скопје
18.10.1967

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)