Select Page

Свет во кој умира само смртта
Напис
Автор: Ивана Тасев
Изјава: Гинтер Кубе

Објавен во Македонија денес, Скопје
05.07.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)