Select Page

Светска изложба во Музејот на современата уметност: Големиот Вазарели пред македонската јавност
Напис
Автор: Весна Ивановска; изјави: Тибор Чепеи

Објавен во Дневник, Скопје
08.04.2008

 

Напис: PDF mk