Select Page

Светлините на Охрид
Самостојна изложба
Ристо Шапкар

Останатите податоци не се наведени во каталогот, изложбата е подготвена по повод вклучувањето на Охрид во списокот на УНЕСКО со објекти од светско значење

 

Каталог: PDF mk