Select Page

Самоуки 2018
Групна изложба

 

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
14 јуни 2018

 

Учесници: Богатиновска Елизабета, Бошковски Драган, Гаревска Миланка, Денковска Жаклина, Додевски Стоје, Ирис Фросина, Јанковска Лидија, Јанковски Миле, Манасиевска Анкица, Манасиевска Сања, Обрадовиќ Јовановска Славица, Пешевски Крунислав, Пешиќ Сања, Стојадиновска Маја, Стојковски Будимир, Стојковски Сашо, Стошиќ Ненад, Тоневски Ацо

Каталог: PDF mk