Select Page

Самоуки 2010
Групна изложба

 

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
10 јуни 2010

 

Учесници: Андоновиќ Марин, Бошковски Раце, Величковски Горјан, Додевски Перо, Додевски Стоје, Крстевски Славе, Мифтари Фламур, Трендафиловска Фросина, Пешевски Крунислав, Пешиќ Гордана, Пешиќ Сања, Секирарска Станислава, Симакоски Ненад, Скрчевски Ненад, Стојковска Анета, Стојковски Будимир, Стошиќ Ненад, Трајковски Светислав, Цветковски Ѓоко

Каталог: PDF mk