Select Page

Вечерва во Домот на младите „25 мај“ – Скопје: Самостојна изложба на Симон Узуновски
Напис
Автор: не е наведен

Објавен во Нова Македонија, Скопје
24.04.1984

 

Напис: PDF mk

 

>>>  Линк до изложбата