Select Page

Роденденска забава

Самостоен проект во рамки на Уметничката лабораторија при постдипломските студии на Универзитетот ИУАВ, Венеција

Никола Узуновски

Музеј на современата уметност, Скопје

12.04.2004, 17:00 – 23:00 ч.

 

Објава (од архивата на Вилиќ Небојша): PDF mk

 

Фото галерија (од архивата на Абаџиева Соња) ☟