Select Page

Ристо Лозаноски
Ретроспективна хуманитарна продажна изложба

 

Текст: Бранко Илиоски

 

Битола, Велес, Штип, Скопје
1963

 

Каталог: PDF mk

(информациите за изложбата се преземени од монографијата „Лозаноски“, стр.58)

 

(Од архивата на Варошанец Благоја)