Select Page

Рециклирање
Самостојна изложба

Дијана Томиќ Радевска

Текст: Јованка Попова

Отворено графичко студио – Музеј на град Скопје
02.12.2010

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Пешева Нада)