Select Page

Реномирана македонска уметничка изложува во Јапонија: „Детски комитет“ на Искра Димитрова во Јокохама
Напис
Автор: не е наведен; изјава: Искра Димитрова

Објавен во Вест, Скопје
23.02.2004

 

Напис: PDF mk