Select Page

Рационална постапка
Осврт (кон изложбата на Станко Павлески, МСУ, Скопје, октомври – ноември 1991)
Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
05.11.1991

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>>  Линк до изложбата