Select Page

Разговор на изложба: Уметност, труд, љубов и документ
Напис

Автор: Н. М. ; изјава: Благој Дрнков

Објавен во Нова Македонија, Скопје
22.05.1974

 

Напис: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата