Select Page

Разговори 8: Пристапи на читање (9 1/2; Приказни за погледот)

Разговор по повод изложбите „9 1/2″ (Зоран Петровски, МСУ Скопје) и „Приказни за погледот” (Дејан Сретеновиќ – SCCA, Белград и Бранислав Димитријевиќ – SCCA, Белград)

Модератор: Небојша Вилиќ

Сорос Центар за современи уметности – Скопје
12.12.1995

 

Брошура: PDF mk