Select Page

Радовиш ’84
Ликовна работилница

Радовиш

1984

 

 

Учесници:  Драган Најденовски, Наде Наумовска, Благојче Јосифов, Војче Спасовски, Петар Чингаров  Чингар, Живко Андонов – Џеронимо, Владимир Темков – Шефе, Билјана Лазиќ, Борис Блажевски, Тодорка Рунтевска, Драган Верговски – Алпи, Киро Стојановски, Ратка Лале Илиевска, Златко Глигоров, Душко Стојановски

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)