Select Page

Радикално игнорирање
Осврт (кон Годишната изложбата на ДЛУМ, Уметничка галерија Скопје, 1989)

Автор: Златко Теодосиевски

Објавен во Вечер, Скопје
Декември 1989

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)