Select Page

Работилница за Readymade
Во рамки на фестивалот ДримОN

Ментори: Сандра Јовановскa, Маја Стојковска, Сања Симоска, Иван Трајчев, Марко Јанев, Филип Велкоски

 

Ц.К. „Браќа Миладиновци“ Летна Сцена, Струга

22-24 јули 2015

 

Постер: PDF mk

Отворен повик за работилница за ready-made: PDF mk

Фото галерија ☟