Select Page

Работилница за Land Art

 

Ментори: Марко Јанев, Филип Велковски, Никола Анѓеловски

 

Културен центар „Кула“, Скопје и с. Мала Река (Китка)

13-14 јуни 2015

 

Постер: PDF mk

Повик за учество на работилница: PDF mk

Фото галерија ☟