Select Page

Работилница за шиење

Ментори: Бранкица Јордановска, Тамара Иванова

 

 

Културен центар „Кула“, Скопје

14 – 16 март 2015

 

Текст преземен од веб страната на „Кула”: PDF mk

Постер: JPG mk

Фото галерија ☟