Select Page

Пулсирања: прилог за „Барок во едното”
ТВ прлог за самостојната изложба на Станко Павлески во Музеј на град Скопје

 

МТВ

Декември 1998

 

Видео материјал ☟

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до изложбата