Select Page

Протест под капата на Сорос и Фрчковски
Напис

Автор Г. Ма.; изјави: Љубомир Фрчковски, Мирослав Грчев

Објавен во Вечер, Скопје

13.04.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)