Select Page

Простор

Осврт кон изложбата на Марија Николоска (КИЦ Скопје, 2002)

Автор: Нада Пешева

Објавен во Студентски збор, Скопје

13.11.2002

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)