Select Page

Просторот како духовен мотив
Осврт (кон изложбата на дела од ликовната колонија „Галичник 92 – 93“, Уметничка галерија, Скопје, 1994)
Автор: Злате Лозановски

Објавен во Вечер, Скопје
09.03.1994

 

Осврт: PDF mk

 

 

>>> Линк до изложбата