Select Page

Простори на моќта

Книга

Зоран Попоски

 

Темплум

Скопје, 2009

 

 

Промоција: Културен центар „Точка“, 11 декември 2009 година, 20ч.

Промотор на книгата: проф. д-р Елизабета Шелева

Рецензенти: Арон Леви и Волфганг Суцл

Уредник на едицијата: Никола Гелевски

Книга: PDF mk