Select Page

„Прометеј“ го уриваат вандали зад кои стојат тројца идеолози
Интервју со Томе Аџиевски
Автор: Бранко Ѓорѓевски

Објавено во Дневник, Скопје
21.06.2016

 

Интервју: PDF mk