Select Page

Прокрастинација (Уметност на билборд 2)
Групна изложба во јавен простор

Куратори: Ана Франговска и Бојана Јанева – Шемова
Организација: Институт за уметности и култура Арс акта, Скопје
Место: Неколку локации низ Скопје
Отворање: 29.10.2014

 

Кураторско образложение (30.07.2014; од архивата на Вилиќ Небојша): PDF mk

Фото галерија ☟