Select Page

Прогресивната уметничка сцена добива свој тотален простор за изложување на делата
Напис
Автор: Тони Димков
Oбјавен на www.mkd.mk
06.04.2014

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)