Select Page

Природата спои неколку уметници во Преспа
Напис

Автор: Анета Блажевска; изјави: Спасе Перовски, Станко Павлески

Објавен на Канал 77, Скопје
28.07.2010

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)