Select Page

Приоритет на МСУ е да се најдат сили за трајна поставка
Напис

Автор: Гордана М. Блажевска; изјави: Емил Алексиев

Објавен во Утрински весник, Скопје
10.01.2002

 

Напис: PDF mk