Select Page

Приказната околу плакатот е чудна

Интервју со Милчо Серафимовски

Автор: Лилјана Митевска

Објавено во Утрински весник, Скопје

21.10.1999

 

 

Интервју: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)