Select Page

Префинет стил – силен израз
Осврт (кон споменикот на Јордан Грабул на Партизанските гробишта во Скопје)
Автор: Паскал Гилевски
Објавен во Нова Македонија, Скопје’
14.11.1965

 

Осврт: PDF mk