Select Page

Прескокнувајќи го египетскиот обелиск, Александар дојава на плоштадот
Напис
Автор: А.М.Д.

Објавен во Нова Македонија, Скопје
07.05.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)