Select Page

Премиерот Георгиевски вети дека ќе ги решава изложените проблеми
Напис
Автор: Весна Ивановска; изјави: Драгиша Здравковски, Викторија Васева Димеска

Објавен во Дневник, Скопје
05.02.2002

 

Напис: PDF mk