Select Page

Преку споменици некој си игра со парите на граѓаните
Напис
Автор: Марија Тасев; изјави: Трифун Костовски

Објавен во Дневник, Скопје
17.12.2008

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)