Select Page

Уметноста како единствен можен начин на живот
Напис

Автор: С(офија) Ѓуровска; изјава: Искра Димитрова

Објавено во Нова Македонија, Скопје
09.06.1999

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата