Select Page

Презентација на богатиот сликарски и сценографски опус
Напис
Автор: Катерина Богоева; изјава: Мирјана Талеска

Објавен во Утрински весник, Скопје
16.11.2004

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Владимирска Марина и Данаилов Славчо)

 

 

>>> Линк до изложбата