Select Page

Предизвикот на несовршеноста на просторот
Осврт (кон изложбата „Чифте амам 2“, Чифте амам, Скопје, мај 1996)

Автор: Сузана Милевска

Објавен во Вечер, Скопје
15.05.1996

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата