Select Page

Предели – мал формат
Самостојна изложба (во рамки на фестивалот Бит Фест 2006)

Драган Најденовски
Текст: Владимир Ѓорески

Ликовен салон на ДЛУБ, Битола
Јули 2006

 

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архиваа на Христова Лиљана)